Gazetarja shqiptare çmend përzgjedhësin e Italisë

Ilda Bejleri ka çmendur trajnerin e Italisë, Giampiero Ventura pas ndeshjes me Shqipërinë në Shkodër Trajneri i Italisë, Giampiero Ventura nuk është mbajtur gjatë intervistës me gazetaren e njohur...

Ilda Bejleri ka çmendur trajnerin e Italisë, Giampiero Ventura pas ndeshjes me Shqipërinë në Shkodër

Trajneri i Italisë, Giampiero Ventura nuk është mbajtur gjatë intervistës me gazetaren e njohur të Supersport, Ilda Bejleri.

Ai për një moment ka harruar se është në transmetim direkt dhe po intervistohet, duke u përqendruar te gjoksi i Ildës. /Express/

Temat
Sport

Të afërta