Facebook prezanton aplikacionin e ri për biznes

Kompania Facebook ka prezantuar versionin beta të aplikacionit Workplace Chat, dedikuar për përdoruesit e biznesit. Bëhet fjalë për rivalin e aplikacionit Slack, e cila tashmë është pjesë e pakos...

Kompania Facebook ka prezantuar versionin beta të aplikacionit Workplace Chat, dedikuar për përdoruesit e biznesit.

Bëhet fjalë për rivalin e aplikacionit Slack, e cila tashmë është pjesë e pakos së Workplace Desktop të Facebook. Workplace Chat është ngjashëm me Facebook Messenger, me të cilin ndan opsione të ndryshme.

Workplace ka profil, grupe dhe News Feed. Aplikacioni i ri është hapi i parë i Facebook në botën e softuerit desktop, pas një periudhe të gjatë.

Temat
Teknologji

Të afërta