Takimi i makinave Koenigsegg që së bashku kanë 19 mijë kuajfuqi (Video)

Makinat nga prodhuesi suedez Koenigsegg janë shumë të rralla dhe vështirë të shihen rrugëve, andaj të gjenden në një mes 19 të tilla nuk është aq e zakonshme. Gjatë...

Makinat nga prodhuesi suedez Koenigsegg janë shumë të rralla dhe vështirë të shihen rrugëve, andaj të gjenden në një mes 19 të tilla nuk është aq e zakonshme.

Gjatë vitit të kaluar, janë mbledhur 15 pronarë me modelet e tyre nga kjo kompani, duke bërë që shumë njerëz të dalin për t’i parë, transmeton Telegrafi.

Kësaj radhe ishin edhe tri modele më shumë, që së bashku arrinin 19 mijë kuajfuqi.

Në videon e postuar më poshtë, mund të shihni lëvizjen e tyre, si dhe reagimin e kalimtarëve që kishin pranë këto super vetura.

Temat
Teknologji

Të afërta