Grabitet Jason Derulo, i marrin 300 mijë dollarë

Jason Derulo ka qenë viktimë e një vjedhjeje masive. Disa njerëz ende të paidentifikuar kanë hyrë me forcë në shtëpinë e tij në Los Angeles ku kanë rrëmbyer të...

Jason Derulo ka qenë viktimë e një vjedhjeje masive. Disa njerëz ende të paidentifikuar kanë hyrë me forcë në shtëpinë e tij në Los Angeles ku kanë rrëmbyer të gjitha aksesorët e këngëtarit plus 300 mijë dollarë.

Hajdutët fillimisht kanë thyer një dritare më pas kanë shkelmuar derën kryesore për të hyrë në shtëpinë e tij. Atentati është kryer me shumë lehtësi dhe autoritetet përkatëse dyshojnë se një ndër autorët e krimit është njeri i brendshëm i cili e njeh mirë shtëpinë.

Fatmirësisht këngëtari gjatë kohës së krimit ndodhej në Nju Jork ku po merrej me takime pune.

Temat
Showbiz

Të afërta