Mos e beso po deshe! Armela Hyseni kaq e re dhe ka një djalë

Ish banorja e Big Brother 9 është përfolur shpesh në media për pamjen e saj tërheqëse. Armela Hyseni në postimet e rrjeteve sociale ka treguar se është mjaft e...

Ish banorja e Big Brother 9 është përfolur shpesh në media për pamjen e saj tërheqëse.

Armela Hyseni në postimet e rrjeteve sociale ka treguar se është mjaft e dashur me klafshët, sidomos me qentë.

Në një nga publikimet e saj më tëfundit ajo e ka quajtur qeni që mban në shtëpi , si ‘çunin’ e saj.

Gjithmonë e më shumë në Shqipëri shtohen Vip-at që i cilësojnë këto si anëtarë të familjes.

Ish banorja e Big Brother 9 është përfolur shpesh në media për pamjen e saj tërheqëse.

Armela Hyseni në postimet e rrjeteve sociale ka treguar se është mjaft e dashur me klafshët, sidomos me qentë.

Në një nga publikimet e saj më tëfundit ajo e ka quajtur qeni që mban në shtëpi , si ‘çunin’ e saj.

Gjithmonë e më shumë në Shqipëri shtohen Vip-at që i cilësojnë këto si anëtarë të familjes.

Temat
Showbiz

Të afërta