Pse amerikanët besojnë se 23 shtatori është fundi i botës?

Besimi se Planet X po i afrohet Tokës po fiton gjithnjë e më shumë mbështetje që disa thonë se do të sjellë fundin e botës. Teoricienët e konspiracionit në...

Besimi se Planet X po i afrohet Tokës po fiton gjithnjë e më shumë mbështetje që disa thonë se do të sjellë fundin e botës.

Teoricienët e konspiracionit në internet besojnë se Planet X (ose Nibiru ashtu siç njihet) është një planet aq i fuqishëm sa mund të luftojë me tërheqjen gravitacionale të diellit.

Gjerësia e fortë e supozuar shkakton lëkundjen e Tokës në boshtin e saj, duke çuar stuhitë më të fuqishme dhe tërmetet.

Nibiru, duhet të theksohet, ende nuk është konfirmuar zyrtarisht nga autoritetet hapësinore të njohura.Që nga viti 2000, boshti i Tokës është zhvendosur me rreth shtatë inç në vit – diçka që shkencëtarët e NASA e kanë përshkruar si një “ritëm masiv”.Ndërkohë që Toka ka rënë në aks në gjithë historinë e saj, ata që besojnë tek Nibiru janë të bindur se kjo ndodh për shkak të mbërritjes së planetit apokaliptik.

Ata pretendojnë se uragani “Irma” dhe “Jose”, së bashku me disa tërmete në të gjithë globin, veçanërisht dridhjet masive në Meksikë, janë tregues se Planet X është afër.Website Planet X News shkruan: “Disa ndryshime në Tokë që janë tani në vazhdim janë tregues të rritjes së lëkundjes së Tokës, e cila duhet të na tregojë se ngjarja e ndryshimit të poleve është e afërt.

“E gjithë kjo na tregon se sistemi Nibiru ka ardhur në lagjen tonë, sistemin e brendshëm diellor”, thuhet më tej. Ata besojnë se edhe temperaturat ekstreme të verës kanë këtë si shkak.Të krishterët si David Meade thonë se 23 shtatori është dita që Nibiru do të arrijë dhe do të sjellë apokalipsin.

Temat
BotëLajme

Të afërta