Marina i zbulon këtë sekret Luanës, shikoni reagimin e kësaj të fundit [FOTO]

Ato të dyja nuk i kanë kursyer ndonjëherë deklaratat publike ndaj njëra-tjetrës. Luana dhe Marina e vërtetuan edhe njëherë në dasmën e kësaj të fundit se kanë një marrëdhënie...

Ato të dyja nuk i kanë kursyer ndonjëherë deklaratat publike ndaj njëra-tjetrës.

Luana dhe Marina e vërtetuan edhe njëherë në dasmën e kësaj të fundit se kanë një marrëdhënie shumë të ngushtë me njëra-tjetrën. Madje janë aq të hapura saqë Marina nuk e kurseu edhe të bërit publik një sekret të vogël të Luanës. Ndërkohë që moderatorja vazhdon me postimin e fotove nga dasma e saj, në njërën prej tyre i komenton motrës së vogël ku i shkruan: Lufi, kuptohet nga kjo fotoja, nga e ke genin e anës tënde më të fortë” (duke nënkuptuar këtu mamanë).

Si duket, pas kësaj Luana është vënë në siklet dhe komenti i saj ishte thjeshtë një: “Moj tiiii”.

Shiko komentin ne linkun me poshte.

Temat
Showbiz

Të afërta