Ajo piu lëng karrote çdo ditë, për 8 muaj. Nuk e keni idenë çfarë i ndodhi

Gjashtë muaj pas operacionit, mjekët i thanë Anës se tumori i saj ishte përhapur në mushkëri dhe megjithëse kanceri përparonte në fazën e katërt, gruaja nuk u dorëzua kurrë....
karrota

Gjashtë muaj pas operacionit, mjekët i thanë Anës se tumori i saj ishte përhapur në mushkëri dhe megjithëse kanceri përparonte në fazën e katërt, gruaja nuk u dorëzua kurrë. Ana filloi të studionte terapitë natyrore, duke shpresuar që të gjente diçka që me të vërtetë do ta ndihmonte të luftojë sëmundjen e saj.

Pas ditëve të gjata të hulumtimit, Ana më në fund gjeti atë që po kërkonte: Historinë e Ralph Cole. Cole ishte një pacient onkologjik, i diagnostikuar me kancer të lëkurës në moshën 26 vjeçare, i cili, pasi pa se ilaçet e zakonshme nuk mund të luftonin sëmundjen e tij, filloi të pinte lëng karrote çdo ditë duke lënë sëmundjen në duart e mjekësisë natyrore. Ralph thotë se çdo mëngjes përgatiste 2.5 kg lëng karrote, pastaj e konsumonte lëngun gjatë gjithë ditës. Në fund pas disa muajsh, kanceri i tij u zhduk sikur të ishte një mrekulli.

Ana nuk mundi t’i rezistonte trajtimit të Ralph. Që atëherë, ajo filloi të pinte çdo ditë lëng karrote. Pas disa javësh, rezultatet filluan të shpalosen. Kanceri u zbeh gradualisht dhe 8 javë më vonë, metastaza ishte ndalur, tumoret ishin zvogëluar në madhësi dhe gjëndrat limfatike filluan të uleshin. 4 muaj pas fillimit të trajtimit, gjëndrat limfatike të Anës u kthyen në normalitet dhe të gjitha tumoret u reduktuan ndjeshëm.

Përfitimet e lëngut të karrotave për shëndetin janë me të vërtetë shumë të fuqishme dhe historia e Anës e konfirmon më së miri atë. Pas përvojës së saj, Ana shkroi një libër mbi këtë temë: “Si të kurojmë kancerin me karrota”. Një histori vërtet frymëzuese!/Shije.al/

Temat
Shëndet

Të afërta