Është më e ndjekura në Insta, por Selena Gomez thotë se nuk ka miq

Edhe pse ajo është këngëtarja absolutisht më e ndjekur në rrjetet sociale, numri i miqve që e rrethojnë është i vogël. Selena Gomez duket se është mjaft person delikat....

Edhe pse ajo është këngëtarja absolutisht më e ndjekur në rrjetet sociale, numri i miqve që e rrethojnë është i vogël.

Selena Gomez duket se është mjaft person delikat.

Ajo edhe pse ka një numër të jashtëzakonshëm ndjekësish, e duket mjaft e hapur në rrjetet, ajo nuk ka shumë miq.

Selena ka befasuar në një intervistë, ku ajo thotë se ka vetëm tre miq me të cilat flet për gjithçka.

“Unë njoh shumë njerëz. Puna dhe angazhimet më kanë bërë të njoh shumë njerëz, por nuk kam miq të ngushtë. Kam tri persona që mund t’i tregoj çdo sekret apo ngjarje personale”, potencoi Selena.

Këngëtarja mbetet prej më të preferuarave, sidomos në Amerikën Latine kur se ka një lidhje romantike me këngëtarin The Ëeeknd.

Temat
Showbiz

Të afërta