Do të habiteni kur të mësoni 10 gjërat që kërkohen më shumë në “Google”

Google është një ndër më të kilikuarat në llojin e saj, dhe me e thjeshta për tu përdorur, por çëshja që na bën neve kurioz është se çfarë klikojnë...

Google është një ndër më të kilikuarat në llojin e saj, dhe me e thjeshta për tu përdorur, por çëshja që na bën neve kurioz është se çfarë klikojnë më së shumti njerëzit!?

Le ta zbulojm…
Nuk ka asgjë të ngjashme me Google. Mund të jetë ora 3:00 e natës dhe ju nuk e mbani mend emrin e aktorit kryesore të filmit “X Man”, epo Google nuk e harron kurrë sepse ajo është motorri më i madh i kërkimit në botë.Në Google kërkohen që nga gjerat më banale e deri tek ato më rëndësishmet, kush mendoni ju se janë pyetjet me të kërkuar në Google, nuk e dini?

Epo me lejoni t’jua tregoj unë:

1. Si të lidhësh një kravatë
2. Si të puthësh
3. Si të mbeteni shtatzënë
4. Si të humbasësh peshë
5. Si të vizatosh
6. Si të fitosh para
7. Si të bësh petulla
8. Si të shkruaj një letër të mbuluar
9. Si të bësh dolli
10. Si të humbim yndyrën në pjesën e barkut

Temat
Teknologji

Të afërta