“Mbështetu tek unë” për tranzicionin shoqëror dhe shpresën

Grafiti i cili zë vend në një mur në rrugën “B” në kryeqytet, paraqet një anë tjetër të artistes kosovare, Fitore Berisha. Me këtë punim artistik ajo eksperimentoi në...

Grafiti i cili zë vend në një mur në rrugën “B” në kryeqytet, paraqet një anë tjetër të artistes kosovare, Fitore Berisha.

Me këtë punim artistik ajo eksperimentoi në një medium me të cilin nuk e kishte sfiduar veten më herët.

Kishte punuar murale, por jo edhe punime me sprej. Si rezultat i kësaj vepre, të realizuar në maj të këtij viti, ajo e zgjeroi krijimtarinë e saj me piktura, shkruan sot “Koha Ditore”.

Rreth 20 sosh tashmë i ka ekspozuar në galerinë “Traffic”.

Temat
Art

Të afërta