Taksisti hero, shikoni se çfarë bëri i vetëm me dy hajdutë të armatosur (Video)

Një shofer taksie është kthyer në hero në Britani, teksa i vetëm është përballur me dy hajdutë të armatosur dhe ka arritur që t’i ndalojë. Hajdutët po përgatisnin të...

Një shofer taksie është kthyer në hero në Britani, teksa i vetëm është përballur me dy hajdutë të armatosur dhe ka arritur që t’i ndalojë.

Hajdutët po përgatisnin të grabisnin një pikë karburanti. Pamjet filmike flasin vetë.


640x360_MP4_3871910691711922913 by e-d21

Temat
Fun

Të afërta