Ky është koncepti i ri i Mercedesit (Foto)

Mercedesi zyrtarisht ka paralajmëruar një koncept të ri pak ditë pasi shefi i dizajnit në këtë kompani, Gordon Wagener, paralajmëroi koncept të ri që do të vijë shumë shpejt....

Mercedesi zyrtarisht ka paralajmëruar një koncept të ri pak ditë pasi shefi i dizajnit në këtë kompani, Gordon Wagener, paralajmëroi koncept të ri që do të vijë shumë shpejt.

Video e publikuar nga Mercedesi tregon detajet e dizajnit të veturës së re, nga jashtë dhe brenda.

Ky pritet të jetë një version pa tavan i Vision Maybach 6 Concept, i prezantuar një vit më parë në Paris Motor Show 2016.

Kompania nuk ka dhënë detaje të tjera për automobilin.

Temat
Teknologji

Të afërta