Doni të humbisni peshë? Provoni këto pozicione seksi

Një nga gjërat që ju ndihmon të bini në peshë mund të jetë marrëdhënia me partnerin Ja disa këshilla se si mund të kthehet seksi në një sport që...

Një nga gjërat që ju ndihmon të bini në peshë mund të jetë marrëdhënia me partnerin

Ja disa këshilla se si mund të kthehet seksi në një sport që ju ndihmon për të djegur kalori, por edhe për të forcuar muskujt e këmbëve, të barkut, apo edhe të vitheve.

Ja pozicionet:

– Në këmbë

Nëse ky pozicion nuk ofron komoditetin e të ndenjurit shtrirë, atëherë do të thotë se mund t’ju ndihmojë për të humbur më shumë energji, por edhe për të forcuar muskujt, që në këtë rast përfshin thuajse shumicën e tyre.

– Femra në pozicionin sipër

Është rasti klasik, kur femra është sipër dhe e bën këtë një pozicion të favorshëm për stërvitjen e muskujve të barkut dhe të vitheve.

– Pozicion ‘misionari’

Në këtë pozicion lëvizjet mundësojnë kontraktimin e muskujve të barkut, por ajo që është e rëndësishme është zgjatja e raportit dhe thellimi i rezultateve në të gjithë muskujt.

Temat
Shëndet

Të afërta