7 magji që përfunduan shumë keq (Video)

Personat që bëjnë magji pretendohen të kenë një fuqi mbinatyrore, duke përdorur gjëra të ndryshme për të dhuruar spektakël, jo rrallëherë edhe njerëz, por jo gjithmonë gjithçka ec sipas...

Personat që bëjnë magji pretendohen të kenë një fuqi mbinatyrore, duke përdorur gjëra të ndryshme për të dhuruar spektakël, jo rrallëherë edhe njerëz, por jo gjithmonë gjithçka ec sipas planit të tyre.

Nganjëherë ata dështojnë dhe viktima të tyre janë ata persona që bëhen pjesë e magjisë së tyre, por edhe veten e ‘djegin’, shkruan Gazeta Metro

Më poshtë mund t’i ndiqni 7 raste kur magjia e tyre ka shkaktuar lëndime tek njerëzit:

Temat
Fun

Të afërta