Dasmë e vertetë “n’Kosovë Show”, ja çifti fatlum (Video)

Ky nuk ishte një emision i zakonshëm “n’Kosovë Show”. Këtë javë aty u zhvilluar një dasëm e vërtetë, ku kurorëzuan dashurinë e tyrë çifti nga Lipjani, Visar Zejnullahu dhe...

Ky nuk ishte një emision i zakonshëm “n’Kosovë Show”.

Këtë javë aty u zhvilluar një dasëm e vërtetë, ku kurorëzuan dashurinë e tyrë çifti nga Lipjani, Visar Zejnullahu dhe Vlora Ademi.

Për argëtimin e dasmorëve u përkujdesen Aida Doçi si dhe Buraku me grupin Fama.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta