FOTO të çmendura nga Rusia

FOTO të çmendura nga Rusia

Në imazhet dhe video-promovimet zyrtare vështirë se do t’i hasni. Femra nëpër rrugë, të rinj të dehur, ushtarë që parakalojnë, të gjithë mbërrijnë nga përditshmëria e larmishme ruse.

Të gjitha këto përjetësohen nga fotografi profesionist rus, Alexander Petrosyan.

Petrosyan ka shkrepur me aparatin e tij përditshmërinë e jetës në Shën Peterburg, duke sjellë disa imazhe nga një prej kryeqendrave të Rusisë, që vështirë se mund t’i gjeni diku tjetër.

Temat
Fun

Të afërta