Adelina Ismaili e bëri në vitin 2001, të tjerat e bëjnë tash (Foto)

Adelina Ismaili e bëri në vitin 2001, të tjerat e bëjnë tash (Foto)

Këngëtarja Adelina Ismaili mbetet ikonë e muzikës moderne shqiptare, një imazh i pa konkurrueshëm dhe krejt unik, që nuk mund të krahasohet me asnjë, shkruan “Kosovarja”.

Adelina i afroj shqiptarët me imazhin e femrës evropiane, botërore, me trendët e kohës, e besa ajo provokoj edhe trende të reja, që po shihen edhe sot, madje duke u aplikuar edhe nga ato që konsiderohen koleget e reja të Adelinës. Ditëve të fundit, u fol e u përfol poshtë e lartë për një fustan të shkurtër që është bërë mania e këngëtareve tona.

“Kosovarja”, tregon se një fustan të tillë Adelina e ka veshur që në vitin 2001 në videoklipin e këngës “Sex Bomb”.

Temat
Showbiz

Të afërta