Cila femër u bë mollë sherri mes Bleros dhe Genc Prelvukaj? (Video)

Këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ndër mysafirë të shumtë, është edhe artisti Genc Prelvukaj. Këngëtarja Trina Kay ka qenë nën menaxhimin e Gencit, ndërsa tani është pjesë...

Këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ndër mysafirë të shumtë, është edhe artisti Genc Prelvukaj.

Këngëtarja Trina Kay ka qenë nën menaxhimin e Gencit, ndërsa tani është pjesë e labelit të Bleros. Genci ka sqaruar rreth kësaj ngjarje.

Për më tepër, ndiqni të enjten nga ora 20:30, emisionin “Përrallë me Tupan” nga showmen-i Valon Maloku.

Temat
EmisionetPërrallë me Tupan

Të afërta