Genc Prelvukaj, mjeshtër i ndarjeve (Video)

Këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ndër mysafirë të shumtë, është edhe artisti Genc Prelvukaj. I ngacmuar nga moderatori, Valon Maloku, ai ka shpalosur mjeshtritë e veta në...

Këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ndër mysafirë të shumtë, është edhe artisti Genc Prelvukaj.

I ngacmuar nga moderatori, Valon Maloku, ai ka shpalosur mjeshtritë e veta në ndarjet miqësore dhe pa zhurmë në jetën e tij private dhe profesionale.

Se për çfarë bëhet fjalë, shikoni videon:

Në “Përrallë me Tupan”, përveç mysafirëve mund të ndiqni pika humoristike nga aktorët Shpëtim Desku në rolin e Molerit (Rrfor), Valire Haxhijaj Zeneli (Shaci), Besart Zeneli (Rrfor), Simon Tanushi (Rama), Flutura Gashi (Gjyla), Faton Kqiku (Gulla), dhe Blerim Zeneli (Kalemi dhe Mixha), ndërsa për muzikë përkujdeset Ymer Bajrami dhe orkestra Bitonia.

Temat
EmisionetPërrallë me TupanShowbiz

Të afërta