Premierë: Emisioni i plotë “Përrallë me Tupan” (VIDEO)

Show televiz “Përralle me Tupan” rikthehet me moderator Valon Maloku dhe me aktorët e dikurshëm. Mysafirët e parë të këtij emisioni janë çifti i estradës tonë, Mihrije Braha dhe...

Show televiz “Përralle me Tupan” rikthehet me moderator Valon Maloku dhe me aktorët e dikurshëm.

Mysafirët e parë të këtij emisioni janë çifti i estradës tonë, Mihrije Braha dhe Naim Abazi.

Humor dhe shumë të qeshura do të ju sjellin aktorët e dikurshëm të Përrallës si: Shpëtim Desku në rolin e Molerit (Rrfor), Valire Haxhijaj Zeneli (Shaci), Besart Zeneli (Rrfor), Simon Tanushi (Mikel Polici), Flutura Gashi (Jalldezi), Faton Kqiku (Gulla), dhe Blerim Zeneli (Kalemi dhe Mixha).

Ndiqni të enjten nga ora 20:30 në televizionin First Channel, emisionin “Përrallë me Tupan” me Vala Mala Show.

Temat
EmisionetPërrallë me Tupan

Të afërta