Afrim Muçiqi sot ka ditëlindjen, këto janë urimet e para për të (Foto)

Afrim Muçiqi sot ka ditëlindjen, këto janë urimet e para për të (Foto)

Sigurisht është ë pa diskutim që urimet më të sinqerta dhe më të ngrohta vijnë nga familjarët,shkruan Kosovarja.

I madhi Afrim Muçiqi sot ka ditëlindjen dhe urimet e para që I vijnë janë sigurisht nga djemtë e tij Albioni dhe Albani. Pa dyshim që relacioni i mrekullueshëm që e ka edhe reja Albertina, nuk ka se sit ë mungoi urimi I saj plot respket dhe ëmbëlsi.

Është një karakteristik në mënyrën që janë drejtuar urimet nga personat më të dashur të familjes ,ata e konsiderojnë babain e tyre një , 25 vjeçare e ka quajtur Albertina, ndërsa Albani I është drejtuar urime 30 vjetori babush, Albioni e ka quajtur babain më të mirë në botë. Këto janë urimet e ngrohta të familjes Muçiqi drejtuar kryefamiljarit të tyre.

Temat
Showbiz

Të afërta