VOXPOP: Cila këngëtare shqiptare nuk ju pëlqen qytetarëve? (Video)

VOXPOP: Cila këngëtare shqiptare nuk ju pëlqen qytetarëve? (Video)

Në emisionin Mirage këtë të premte në Vox pop, qytetarët u pyetën se cilën këngëtare shqiptare nuk e pëlqejnë.

Qytetarët treguan për Mirage se cila këngëtare shqiptare nuk u pëlqen. Ndiqeni videon e mëposhtme dhe kuptoni se cilët emra të këngëtareve tona janë të papëlqyer tek publiku.

Temat
Showbiz

Të afërta