Eva Murati, ‘le magnifique soir’ e Champions League në Vizion Plus dhe Tring

Eva Murati, ‘le magnifique soir’ e Champions League në Vizion Plus dhe Tring

Paneli i të martë dhe të mërkurës i mbrëmjeve Champions League në Vizion Plus është pasuruar me një element tejet cilësor femëror, siç është moderatorja seksi, Eva Murati.

Në dy mbrëmjet e para, prania e saj në emisonin e ndjekur sportiv në Vizion Plus dhe platformën Tring , ka qenë vërtetë mbresëlënëse, duke garantuar në transmetim jo vetëm një prezëncë domëthënëse sharmi, por edhe një artikulim tejet informues në çështjet sportive, për të cilat ekranet shqiptare vuajnë.

E pra, e marta dhe e mëkura e gjitha për tu ndjekur në Vizion Plus dhe Tring, jo vetëm për magjinë që ofrojnë përballjet e 1/8-ve të Champions League, por për analizën e tekniko taktike qëë ofrohet nga ekspertët Lirim Zalla, Arben Milori, Ermal Tahiri dhe nën moderimin e dyshes Andi Nuraj dhe Eva Murati.

E gjitha në një studio të re dhe teknologji e avancuar për të analizuar në detaj çdo situatët që krijohet gjatë përballjes së titanëve të futbollit europian, që e gjejmë vetëm në Vizion Plus dhe Tring.

Temat
Showbiz

Të afërta