Tensionohet keq situata n’Kosovë Show, Kadri Dogani bën publikun të qajë kur tregon këtë gjë (Video)

Tensionohet keq situata n’Kosovë Show, Kadri Dogani bën publikun të qajë kur tregon këtë gjë (Video)

Reperi nga Xhamajka i cili jeton në Amerikë dhe Gjermani Toni Tuklan këtë javë ishte mysafir në emisionin n’Kosovë Show tek Shpetim Desku, njofton Gazeta NewBorn.

Reperi Toni Tuklan njiher për bashkëpunime të shumta që i ka pasur me reperët e famshëm si San Paul dhe shumë reperë të tjerë

Reperi në fjalë u fut në emisionin n’Kosovë Show me flamurin kombëtar shqiptar, ku u mundua të këndoi shqip si dhe vallëzoi po ashtu me valle shqiptare, shkruan Gazeta NewBorn.

Përveç reperit të huaj, i ftuar në emisionin n’Kosovë Show ishte edhe Kadri Dogani, i cili është udhëheqës i Shoqatës Humanitare Kaqanikase ‘Diaspora’ i cili në pjesën më të madhe të emisionit nuk mundej ti ndalte lotët nga emocionet përcjellë Gazeta NewBorn.

Kadri Dogani, ka bërë publikun të qajë kur ka treguar momente emocionuese nga praktika e tij që ka pasur me shoqatën humanitare, madje ai ka folur edhe kur i ka vdekur nëna.

Ja video:

Temat
n'Kosovë Show

Të afërta