Pasta e dhëmbëve ilaç i mirë për largimin e njollave të thonjve

Përveç që përdoret për të pastruar dhëmbët, pasta e dhëmbëve ka efekte të mira edhe në trajtimin e thonjve, shkruan Kosovarja. Pasta e dhëmbëve ka efekte edhe në largimin...

Përveç që përdoret për të pastruar dhëmbët, pasta e dhëmbëve ka efekte të mira edhe në trajtimin e thonjve, shkruan Kosovarja.

Pasta e dhëmbëve ka efekte edhe në largimin e njollave të thonjve, të cilat shkaktohen nga lyerja e thonjve apo që krijohen nga shkaqe të ndryshme.

Për të larguar këto njolla, ju duhet pasi ta hiqni llakun nga thonjtë ta aplikoni pastën e dhëmbëve në thonj.

Dhe kështu largohen njollat nga thonjtë tuaj.

Temat
Shëndet

Të afërta