Ja çfarë veture vozit Platori i Naimit dhe Mihrijes (Foto)

Plator Abazi është fëmija i vetëm i çiftit të njohur Naimit dhe Mihrijes. Ata mundohen që djalit të tyre t’ia plotësojnë çdo dëshirë. Në rrjetin social, Facbook, Platori publikon...

Plator Abazi është fëmija i vetëm i çiftit të njohur Naimit dhe Mihrijes.

Ata mundohen që djalit të tyre t’ia plotësojnë çdo dëshirë.

Në rrjetin social, Facbook, Platori publikon foto të ndryshme të vetures Mercedes.

Nuk dihet se a është vetura personale e tij apo e prindërve.

Temat
Showbiz

Të afërta