Shikoni efektet e mrekullueshme në filmat e Hollivudit (Video)

Derisa i keni parë filmat e famshëm të Hollivudit, keni menduar se ku xhirohen këta filma? Jeni frikësuar nga skenat horror apo ju ka tërhequr misteri i fushave, ndërtesave,...

Derisa i keni parë filmat e famshëm të Hollivudit, keni menduar se ku xhirohen këta filma?

Jeni frikësuar nga skenat horror apo ju ka tërhequr misteri i fushave, ndërtesave, fluturimit të njerëzve e makinave apo kafshëve duke folur? Të gjitha këto bëhen në Hollivud.

Skenat përgatiten në mënyrë perfekte, duke bërë të besosh se janë reale, shkruan lajmi.net.

Videoja më poshtë ju jep një anë të këtyre skenave, si realizohet vërtetë një film dhe si del premiera.

Temat
Art

Të afërta