Kaq të bukur nuk e keni parë ndonjëherë Majlinda Kelmendin (FOTO)

A jeni gati për ta parë Majlinda Kelmendin në një “version” ndryshe? Asociacioni i Komiteteve Olimpike Kombëtare, ka shpërblyer Kosovën me një çmim pas triumfit të Majlinda Kelmendit në...

A jeni gati për ta parë Majlinda Kelmendin në një “version” ndryshe?

Asociacioni i Komiteteve Olimpike Kombëtare, ka shpërblyer Kosovën me një çmim pas triumfit të Majlinda Kelmendit në Lojërat Olimpike “Rio 2016”.

Në momentin e ndarjes së çmimit, e pashmangshme ishte një foto e Majlindës, përcjellë “Lajmi.net”.

Kësaj radhe ajo duket shumë më ndryshe, më femërore, më sensuale dhe më seksi!

Temat
SportVend

Të afërta