Nuk do ta besoni sa është plakur Pipi Çorapegjata (Foto)

Pipi Çorapegjata është një nga personazhet që ka shoqëruar gjatë fëmijërisë shumë breza. Ajo u shndërrua në një personazh mjaft të dashur për shumë fëmijë. Gjatë gjithë këtyre viteve...

Pipi Çorapegjata është një nga personazhet që ka shoqëruar gjatë fëmijërisë shumë breza.

Ajo u shndërrua në një personazh mjaft të dashur për shumë fëmijë.

Gjatë gjithë këtyre viteve janë ofruar versione të ndryshme të animuara, ose jo, në gjuhë të ndryshme, por Pipi i parë mbetet sigurisht më e veçanta.

Kanë kaluar shumë vite dhe ajo nuk është më fëmijë, as zonjushë, por një zonjë e vërtetë.

Kështu duket sot ‘Pipi’:

Temat
Showbiz

Të afërta