Urimi i çuditshëm por plot dashuri i Vis Bajraktarit për Lori Hoxhën (Foto)

Një tjetër urim mjaft i ndier dhe romantik ka ardhur për fashionisten Lori Hoxha nga partneri i saj Vis Bajraktari. “Happy Birthday to my ride or die”, ka shkruar...

Një tjetër urim mjaft i ndier dhe romantik ka ardhur për fashionisten Lori Hoxha nga partneri i saj Vis Bajraktari.

“Happy Birthday to my ride or die”, ka shkruar Visi duke shënuar një urim paksa të çuditshëm për të dashurën e tij të zemrës. Gjithashtu ai ka ndarë një foto mjaft të ëmbël të tyre duke shprehur në këtë mënyrë të gjithë dashurinë që ka për Lorin.

Temat
Lajme

Të afërta