Pas dasmës mbretërore Elia dhe Princ Leka shijonë muajin e mjaltit (Foto)

Pas dasmës mbretërore për të cilën u fol mjaft gjatë në këtë periudhë tashmë Elia dhe Princ Leka po shijojnë muajin e mjaltit. Ka qenë vetë Princesha, e cila...

Pas dasmës mbretërore për të cilën u fol mjaft gjatë në këtë periudhë tashmë Elia dhe Princ Leka po shijojnë muajin e mjaltit.

Ka qenë vetë Princesha, e cila ka publikuar në Instagram një foto ku ka treguar se së bashku me princa Lekën po shijojnë ditët e para si çift i sapo martuar.

Megjithatë Elia nuk e ka përcaktuar se cili është vendi në të cilin po kalojnë këto ditë, edhe pse më parë është diskutuar edhe Afrika e Jugut, vendi ku Princ Leka ka ardhur në jetë.

Temat
Showbiz

Të afërta