Gili dhe stili i saj prej barbi (Foto)

Këngëtarja Fevzije Berani e njohur për publikun me emrin e saj artistik Gili, është njëra nga këngëtaret më të dashura të estradës sonë. Ajo qysh nga fillimi i karrierës...

Këngëtarja Fevzije Berani e njohur për publikun me emrin e saj artistik Gili, është njëra nga këngëtaret më të dashura të estradës sonë.

Ajo qysh nga fillimi i karrierës së saj muzikore ka diçka të veçantë në paraqitjen e saj,

E veçanta e saj është veshja e cila çdo herë është në stilin e njejtë sikurse të një barbi kukulle. Më poshtë shihni fotografitë e saj:

Temat
Showbiz

Të afërta