FMN alarmon shtetin për shpenzimet për veteranët (Video)

Numri i madh i veteranëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës po paraqet shqetësim për Fondin Monetar Ndërkombëtar. Nëse në këtë proces nuk ndodhin reforma, FMN thotë se...
qeveria-e-kosov-euml-s-aktet-e-dhun-euml-s-d-euml-mtojn-euml-interesat-e-kosov-euml-s-dhe-taksapaguesve_hd-780x439-650x358

Numri i madh i veteranëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës po paraqet shqetësim për Fondin Monetar Ndërkombëtar.

Nëse në këtë proces nuk ndodhin reforma, FMN thotë se shpenzimet vitin e ardhshëm do të tejkalojnë shifrën prej 100 milionë euro.

FMN ka shpjeguar për Tribuna Channel se pavarësisht mjeteve të alokuara për këtë vit, e që ishin 25 milionë euro, tashmë kjo shifër i ka tejkaluar parashikimet duke arritur në 60 milionë euro.

Temat
Përgjithshme

Të afërta

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com