Zbulohen dhoma në piramidën e Gizës

Ekspertët konfirmuan të shtunën, ekzistencën e dy dhomave në piramidën e Gizës, ndërkohë që skanonin monumentin mijëvjeçar me pajisje radiografike. Ata thanë se do bënin teste të mëtejshme për...

Ekspertët konfirmuan të shtunën, ekzistencën e dy dhomave në piramidën e Gizës, ndërkohë që skanonin monumentin mijëvjeçar me pajisje radiografike.

Ata thanë se do bënin teste të mëtejshme për të përcaktuar funksionin e tyre, natyrën dhe madhësinë.

Temat
Fun

Të afërta