Linda dhe Teuta ndajnë bashkë hallin e trashësisë (Foto)

Këngëtarja e cila ka disa vite që jeton në Amerikë, Lindita Halimi së bashku me kolegen këngëtare Teuta Kurti kanë kujtuar kohën kur kanë qenë me më shumë kile....

Këngëtarja e cila ka disa vite që jeton në Amerikë, Lindita Halimi së bashku me kolegen këngëtare Teuta Kurti kanë kujtuar kohën kur kanë qenë me më shumë kile.

E shkas i diskutimit është bërë fotografia që e ka postuar në Facebook, këngëtarja Lindita Halimi, e realizuar në vitin 2009, ku shihet me shumë kile, përcjell

. Këngëtarja Halimi përmes kësaj fotografie tregon vështirësitë që i sillte pesha dikur gjatë gjumit natën, kur përqeshej në shkollë, dhe kur i dukej se krejt bota ishte kundër saj. “Kjo isha unë në vitin 2009.

Nuk brengosesha por e dija se sa e vështirë ishte për mua të flija natën dhe të mos mund të merrja frymë, tallesha çdo ditë në shkollë, dhe ndjeja se krejt bota ishte kundër meje.

Kështu që vendosa të ndryshoja, ndryshimi është i mirë, ndryshimi ishte i domosdoshëm për hir të jetës time”, ka shkruar këngëtarja Halimi.

E këngëtarja Teuta Kurti Luta, përbri stat

usit të Lindës, ka komentuar duke ia besuar hallin që dikur kishte Linda.
“Të ndjej”, ka shkruar ajo.

Ndërsa menjëherë ia ka kthyer Linda.

“Omg Tuti. Ani cka, prape kemi bo qefin tone”, ka shkruar Linda.

Ndryshe këngëtarja Linda, pas punës së madhe dhe përkushtimit për të humbur peshë, ajo sot ka linja perfekte duke qenë shembull për shumë femra.

Temat
Showbiz

Të afërta