A ka bërë operacione plastike gruaja e Sinan Hoxhës? (Foto)

Të gjithë e diskutojnë bukurinë mbresëlënëse të bashkëshortes së Sinan Hoxhës, Andrres, shkruan “Kosovarja”. Me gjithë mend, Andrra duket e bukur. Fytyrë dhe trup prej modeleje, ani pse ka...

Të gjithë e diskutojnë bukurinë mbresëlënëse të bashkëshortes së Sinan Hoxhës, Andrres, shkruan “Kosovarja”.

Me gjithë mend, Andrra duket e bukur. Fytyrë dhe trup prej modeleje, ani pse ka lindur e është bërë nënë.

A ka qenë gjithmonë kaq e bukur? Gjykuar nga fotot e mëparshme, del që Andrra ka ndryshuar ndër vite, shkruan “Kosovarja”.

Operacione plastike, apo “magjia” e Sinan Hoxhes?

Temat
Showbiz

Të afërta