SsangYong është kompania që synon të bëjë emër në botën e automobilizmit (Foto)

Kompania nga Korea e Jugut, nuk i punon veturat më të mira, por me prodhimet e deritanishme mund të garojë me shumë modele që janë në treg. Megjithatë, SsangYong...

Kompania nga Korea e Jugut, nuk i punon veturat më të mira, por me prodhimet e deritanishme mund të garojë me shumë modele që janë në treg.

Megjithatë, SsangYong duhet të bëjë disa ndryshime, nëse dëshiron të lëviz nëpër rrugët e Shteteve të Bashkuara apo të Evropës.

Pikërisht këtë synim e kanë zyrtarët, për modelet D-SUV dhe D-MPV që lansohen në pesë vitet e ardhshme. Nuk bëhen të ditura detajet, por së paku njëra nga këto do t’i ketë shtatë karrige.

Sidoqoftë, në bazë të konceptit të modelit LIV-2 që është publikuar në edicionin e fundit të Paris Motor Show, mund të shihet se si do të duken përafërsisht ato vetura

Temat
Teknologji

Të afërta