Kaq të shëmtuar nuk e keni parë kurrë Gentën (Foto)

Genta vjen çdo here me befasi, u merakosem ditë më parë se Genta u dukte paksa dobet nga shëndeti, por ajo na ka befasur me linjat trupore në super...

Genta vjen çdo here me befasi, u merakosem ditë më parë se Genta u dukte paksa dobet nga shëndeti, por ajo na ka befasur me linjat trupore në super formë, shkruan Kosovarja.

Fotografia e fundit vjen çuditshëm por njëkohësisht edhe shumë këndshëm pasi që duket shumë e ëmbël si një karamele edhe pse me flokë të shprishura.

E dashur për publikun dhe si çdo here shpërthyse këngëtarja është në përgaditje e sipër të projektit të ri.

Temat
Showbiz

Të afërta