A flasin mes vete Gili dhe Sinan Vllasaliu(Foto)

Pas shumë të pavërtetave që fliten nëpër kafene dhe rrugëve nga gojët e liga, se këngëtarët e dashur për publikun, Gili dhe Sinan Vllasaliu nuk flasin mes vete. Ata...

Pas shumë të pavërtetave që fliten nëpër kafene dhe rrugëve nga gojët e liga, se këngëtarët e dashur për publikun, Gili dhe Sinan Vllasaliu nuk flasin mes vete.
Ata na e dëshmojnë të kundërtën,

Ata njihen për shumë bashkëpunime të suksesshme që kanë, dhe vazhdojnë të mbesin miq të mirë.

Këtë na e dëshmon këngëtarja Gili ku sot e ka postuar një fotografi ku i mbyll të gjitha ato gojë që flasin keq për shoqërinë e saj me Sinanin.

Gili dhe Sinani shihen duke pirë bashkë. Me ta janë edhe bashkëshorti i këngëtares Ilir Berani, Vjollca Haxhiu dhe bashkëshortja e Sinanit, Teuta, ku këtë foto Gili e ka shoqëruar me shkrimin e bashkangjitur: “Me shoqeri…

Temat
Showbiz

Të afërta