“Donald Trump të kap për p…” * (Foto)

Skandali seksual që përfshiu Donald Trumpin tashmë është bërë objekt humori Teksa festa e Hallween-it po afron, janë krijuar kostume me pamjen e tij dhe gruas së tij, mirëpo,...

Skandali seksual që përfshiu Donald Trumpin tashmë është bërë objekt humori

Teksa festa e Hallween-it po afron, janë krijuar kostume me pamjen e tij dhe gruas së tij, mirëpo, kostumi ka diçka të veçantë.

Shikoni kostumin:

Temat
Lajme

Të afërta