Shkurte Fejza me emocion të vaçantë kujton këtë foto (Foto)

E preferuara e shumë brezave bilbili i këngës popullore Shkurte Fejza ishte mjaft e përfolur ne mediat roze për shumë ditë me radh Kureshtja ishte te shumë njerëz se...

E preferuara e shumë brezave bilbili i këngës popullore Shkurte Fejza ishte mjaft e përfolur ne mediat roze për shumë ditë me radh

Kureshtja ishte te shumë njerëz se pse Shkurta nuk merrë pjesë në festat familjare të mikeshës së saj Shyhretës.

Që të dyja janë munduar në forma të ndryshme të japin detaje por jo një të vërtetë se çka po ndodh në mes tyre.

Por gjithësesi jeta e të dyjave vazhdon rjedhën si nga ana familjare po ashtu edhe publike, por ndaras sikur të mos njiheshin fare.

Shkurta dy ditë më pare ishte pjesë e martesës mbretërore të Princ Leka II.

Sot bilbili i këngës popullore rikujton një moment dhe e shohim plot buzëqeshje përkrahë fotografit Fadil Berishës dhe fëmijëve të saj, dy vajzave dhe dajlit.

Temat
Showbiz

Të afërta