Në këtë vend gjenden shkallët më të gjata në botë (Foto)

Në Kinë është ndërtuar shkalla lëvizëse më e gjatë në botë. Ajo ka kushtuar 5 milionë euro dhe shëtit turistët rreth Grand Canyon në qytetin Enshi. Një pjesë e...

Në Kinë është ndërtuar shkalla lëvizëse më e gjatë në botë.

Ajo ka kushtuar 5 milionë euro dhe shëtit turistët rreth Grand Canyon në qytetin Enshi. Një pjesë e kësaj shkalle u ndërtua në 2011 teksa tani ka mbaruar e gjitha.

Ajo është 689 metra e gjatë.

Ndërtimi i saj nisi pasi shumë turistë ankoheshin se duhet të ecnin shumë për të shijuar bukurinë e kanionit.

ët

Temat
BotëFun

Të afërta