Vajza shkon për të ngrënë sufllaqe në Durrës, por ajo që gjen brenda e shokon (Foto)

Ushqimet e shpejta në “Fast-Food” janë një zgjidhje kur je në punë, rrugës apo kur nuk ke kohë mjaftueshëm për të gatuar. Por, jo gjithmonë marrim shërbimin e dëshiruar...

Ushqimet e shpejta në “Fast-Food” janë një zgjidhje kur je në punë, rrugës apo kur nuk ke kohë mjaftueshëm për të gatuar.

Por, jo gjithmonë marrim shërbimin e dëshiruar në cilësi. Një vajzë me iniciale A.M., ka shkuar në një “Fast-Food” dhe ka porositur sufllaqe. Por, në vend të mishit ajo ka gjetur diçka tjetër të rëndë që ndoshta pas kësaj pamje nuk do hajë më kurrë sufllaqe.

Denoncimi i vajzës:

“Përshëndetje JOQ nga Durrësi! Ndalova në një “Fast-Food” Pranvera në Durrës. Brenda kësaj sufllaqeje në vend të mishit hedhin fije rradaci ose leckë që lan pllakat. Jemi bërë ta marrim bukën me vete kudo që shkojmë, tmerr!”

Temat
Fun

Të afërta