Cruz dhe Bardem në filmin mbi Pablo Escobar

Këtë herë, ata bëhen bashkë për filmin Escobar. Pasi kanë bashkëpunuar në një numër produksionesh filmike, mes tyre Vicky Cristina Barcelona e më pas edhe Jamon, Jamon, dyshja Penelope...

Këtë herë, ata bëhen bashkë për filmin Escobar.

Pasi kanë bashkëpunuar në një numër produksionesh filmike, mes tyre Vicky Cristina Barcelona e më pas edhe Jamon, Jamon, dyshja Penelope Druz dhe Javier Bardem do të jenë pjesë edhe një projekti filmik.

Këtë herë, ata bëhen bashkë për filmin Escobar, një adaptim i librit Loving Pablo, Hating Escobar nga gazetarja kolumbiane Virginia Vallejo.

Filmi do të fokusohet mbi jetën e Pablo Escobar, një diler droge e një kriminel që bëhet jashtëzakonisht i famshëm, më pas në një romancë me Vallejon vetë.

Xhirimet për filmin do të nisin në Kolumbi, javëve në vazhdim, ndërsa regjisor i filmit do të jetë Fernando León de Aranoa.

Temat
Art

Të afërta