A po e pengon dielli i darkës Getin (Foto)

Këngëtari Getoar Selimi, jo rrallë herë është temë diskutimi për stilin dhe këngët e tij, Edhe sot ai shfaqet me një imazh interesant. Në fotot që i ka shpërnda...

Këngëtari Getoar Selimi, jo rrallë herë është temë diskutimi për stilin dhe këngët e tij,

Edhe sot ai shfaqet me një imazh interesant.

Në fotot që i ka shpërnda në rrjetin social Instagram, Geti shfaqet me syze të diellit gjersa për rreth tij duket se është natë.

E neve nuk na mbetet të mendojmë diçka tjetër vetëm se po e pengon dielli i darkës Getin

Temat
Showbiz

Të afërta