A është një fantazmë?

Kamerat e trafikut kanë filmuar një hije të zezë teksa ecën në mes të rrugës ku kalojnë makinat dhe videoja është bërë virale në internet. Por pavarësisht se mbi...

Kamerat e trafikut kanë filmuar një hije të zezë teksa ecën në mes të rrugës ku kalojnë makinat dhe videoja është bërë virale në internet.

Por pavarësisht se mbi të ecin makinat, “fantazma” duket se vazhdon të ecë mes tyre pa pasur asnjë dëmtim, para se të zhdukej nga pamjet e kamerës. Nuk dihet se ku janë filmuar këto pamje.

Sipas kohës së regjistruar në video, filmimi është bërë më 15 gusht në orën 2.10. Në videon e postuar shkruhet “Fantazma më reale e kapur në kamera”. Megjithatë në komente hidhen dyshime për vërtetësinë e saj.

Temat
Fun

Të afërta