Ja me kë ka qenë e martuar Gresa Pallaska (Foto)

Njihet për role interesante dhe për bukurinë që posedon. Është fjala për aktoren Gresa Pallaska. Ajo u bë e njohur për publikun në serialin ‘’ Familja moderne’’ e më...

Njihet për role interesante dhe për bukurinë që posedon. Është fjala për aktoren Gresa Pallaska.

Ajo u bë e njohur për publikun në serialin ‘’ Familja moderne’’ e më vonë në rolin e ‘’Rabies’’ në serialin vendor “Çka ka shpija”.

Për Gresen rrallë herë flitet për jetën e saj private dhe pak kush e din të kaluarën e saj,

U përfol për lidhje me reper e aktorë por të gjitha kaluan me heshtje pa quar pluhur, ashtu kaloi edhe martesa e saj me Ideal Vejsa vite më parë.

Gresa ka qenë e martuar me arkitektin Ideal Vejsa por që martesa rezultoi të jetë e pafat.

Temat
Showbiz

Të afërta