Kida në çdo detaj kopjon këngëtaren botërore (Foto)

Kida erdhi fuqishëm në skenë dhe vazhdon të qëndron në atë tempo edhe më tej në tregun muzikor Vokali i saj vërtet i veçantë bëri për vete shumë zemra....

Kida erdhi fuqishëm në skenë dhe vazhdon të qëndron në atë tempo edhe më tej në tregun muzikor

Vokali i saj vërtet i veçantë bëri për vete shumë zemra. Kida me çdo krijim muzikor vjen më ndryshe por nuk i ik stilit të saj.

Por diçka që vëjmë re te këngëtaret tona ju mungon orgjinaliteti ne dukje.

Dhe në këtë rast edhe Kida ka një person ku kopjon aq bukur dhe është inspirim për të dhe kjo është këngëtarja Cassie dhe Kida kopjon në shumë detaje dhe ajo që vërehet aq shumë është stili i flokëve identike por të themi me gojën plot se ato aq shumë edhe ngjasojnë njëra me tjetrën. /Kosovarja/

Temat
Showbiz

Të afërta