Këngëtarja Vesa Luma na prezanton (Foto)

vesa-luma_1475850848-8551129-1

Këngëtarja Vesa Luma sot na prezanton më ndryshe me djalin e saj, shihet se djali iu ka rrit dhe e ëma ka dëshirë që ta fus atë në botën e televisionit,

Vesa na e sjell një foto të djalit të saj i veshur me një veshje të “Mickey mouse”, ku ai duket shumë i ëmbël.

djali-i-vesa-luma

Temat
Showbiz

Të afërta